Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatności | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności













Poradnik Kulinarny : Jak przygotować szparagi
Polecam 357 pysznych przepisów.

Komentarze

andżella
uwielbiam te pierogi dlatego że są takie miękkie w smaku po prostu niebo w gębie...
| 2014-11-15 11:43 |

KTOŚ
FAJNY PRZEPIS POLECAM JEST IDEALNY A SMAK WYŚMIENITY 1 KLASA!!!....
| 2014-11-06 12:27 |

Tytul
Ciekawy przepis. Muszę wypróbować ten sposób na rosół.
Pozdrawiam,
M...
| 2014-10-31 9:58 |

Rewelacyjny zakwas na chle
Już nigdy nie upiekę chleba z wykorzystaniem drożdży. Chleb na tym zakwasie jest rewelacyjny. Wygląda jak najlepszy chle...
| 2014-10-29 11:09 |

Tytul
Pani Ewo uwielbiam Pani kuchnię jest znAkomita i smaczna Pozdrawiam
...
| 2014-10-23 21:02 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem
przepisy Emigrantek

blog
Dorodne Pomidory
rondel



Strona główna >> Przepisy na ciasta >> Ciasta z owocami
Czas Wykonanie 30 minut Porcji 10 Trudność łatwe Koszt: do 25 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Chlebek bananowy - składniki:

1,5 szklanki mąki pszennej
4 duże banany
1/4 kostki masła
łyżeczka sody
1 jajko
3/4 szklanki cukru
szczypta soli


Chlebek bananowy - sposób wykonania:

Wspaniały w smaku chlebek bananowy - idealny na śniadanie, bardzo dobrze smakuje posmarowany dżemem.
Banany obieramy ze skórki i miksujemy blenderem, dodajemy jajko i roztopione i przestudzone masło, wrzucamy cukier oraz make połączoną z sodą i szczyptą soli, mieszamy bardzo dokładnie.
Formę do keksa smarujemy masłem i wysypujemy bułką tartą, ciasto wylewamy do formy. Pieczemy godzinę w 170 stopniach C.
Do chlebka możemy dodać garść ulubionych bakalii.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []