Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatności | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności








potrawy wigilijne przepisy





Poradnik Kulinarny : 12 potraw wigilijnych
Polecam 360 pysznych przepisów.

Komentarze

Tytul
Jak nie masz termoobiegu to w temperturze o 10 stopni wyższej....
| 2014-12-15 8:45 |

Tytul
A jak ja nie mam w kuchence termoobiego, to w jakiej temperaturze mam piec ?

Kama...
| 2014-12-14 22:47 |

byki i serniki
Kto twierdzi że zły przepis nigdy nie jadł DOBREGO, PRAWDZIWEGO jedzenia w tym prawdziwych wypieków. Przepis taki sam, j...
| 2014-12-09 14:34 |

Tytul
Kotlety jajeczne to przede wszystkim smaczny tani i szybki obiad :)...
| 2014-12-04 14:59 |

bar mleczny
Dzisiaj wrocilem wczesniej do domu i postanowilem zrobic na obiad cos co kojarzy mi sie z Polska(mieszkam w Niemczech), ...
| 2014-12-04 14:39 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem


blog
Dorodne Pomidory
rondel



Strona główna >> Pozostałe >> Przekąski
Czas Wykonanie 20 minut Porcji 1 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Pasta jajeczna - składniki:

7 jajek
pęczek szczypiorku
majonez
sól, pieprz

Pasta jajeczna - sposób wykonania:

Jajka gotujemy na twardo, najlepiej zrobić to kilka godzin wcześniej ponieważ moja metoda gotowania jajek polega na tym, że jajka wkładamy do zimnej wody, gdy woda zawrze jajka wyłączamy i zostawiamy w ten wodzie aż ostygną. Gwarantuje to łatwe obieranie ze skorupki oraz jajka będą idealnie twarde ale nie będą miały oznaki (sinienie) zbyt długiego gotowania.
Po przestudzeniu jajka bardzo drobniutko siekamy (lub mielimy w maszynce), dodajemy drobniutko posiekany szczypiorek oraz majonez. Przyprawiamy do smaku za pomocą soli i pieprzu.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []