Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatności | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności












Poradnik Kulinarny
Polecam 362 pysznych przepisów.

Komentarze

mnaim
bardzo lubie sałatkę z tuńczka a ta z cebula jest pyszna:)







...
| 2015-01-23 9:15 |

rosół
o gustach się nie dyskutuje ale co to za rosół bez cudownego zapachu ziela angielskiegi i liścia??
a jeśli chodzi...
| 2015-01-22 14:33 |

To nie rosół.
po pierwsze jesli mówimy o prawdziwym rosole to napewno nie wrzucamy żadnych liści laurowych czy ziela angielskie..to pr...
| 2015-01-20 15:21 |

Tytul
Robiłam już 2 razy raz na Boże Narodzenie i raz na 5 urodziny syna i za każdym razem wyszedł wyśmienicie :) pyszny:))))...
| 2015-01-16 18:25 |

Tytul
wlasnie zrobilam ciasto na pizze,powiem jeszcze ze roslo przez godzine poniewaz musialam wyjsc z domu ,jestem w szoku SU...
| 2015-01-14 13:49 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem


blog
Dorodne Pomidory
rondel



Strona główna >> Pozostałe >> Przekąski
 
Czas Wykonanie 20 minut Porcji 1 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Pasta jajeczna - składniki:

7 jajek
pęczek szczypiorku
majonez
sól, pieprz

Pasta jajeczna - sposób wykonania:

Jajka gotujemy na twardo, najlepiej zrobić to kilka godzin wcześniej ponieważ moja metoda gotowania jajek polega na tym, że jajka wkładamy do zimnej wody, gdy woda zawrze jajka wyłączamy i zostawiamy w ten wodzie aż ostygną. Gwarantuje to łatwe obieranie ze skorupki oraz jajka będą idealnie twarde ale nie będą miały oznaki (sinienie) zbyt długiego gotowania.
Po przestudzeniu jajka bardzo drobniutko siekamy (lub mielimy w maszynce), dodajemy drobniutko posiekany szczypiorek oraz majonez. Przyprawiamy do smaku za pomocą soli i pieprzu.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []