Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatno¶ci | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które s± zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatno¶ci













Poradnik Kulinarny : Jak przygotować szparagi
Polecam 350 pysznych przepisów.

Komentarze

babka piaskowa
Z całym szacunkiem Pani Ewo, ale do babki piaskowej dodaje się m±kę ziemniaczan±....
| 2014-04-16 8:10 |

dobre
dobre...
| 2014-03-24 18:52 |

miama
super przepisy dla mojej mamy mnie to
nie kręci....
| 2014-03-24 18:51 |

salatkamwarstwowa ze sledz
do tej salatki dodaje jeszcze 3 ogorki konserwowe ,a buraczki konserwowe ze swojej spizarni
...
| 2014-03-23 17:46 |

Tytul
Kruche ciastka rewelacja. Proste w wykonaniu a za razem smaczne. Polecam...
| 2014-03-19 18:57 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem
Anika gotuje
przepisy Emigrantek
przepisy Agiatis


blog
Dorodne Pomidory


DMCA.com


Strona główna >> Desery >> Racuchy
Czas Wykonanie 25 minut Porcji 4 Trudno¶ć łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Racuchy serowe - składniki:

70 dag twarogu (3 kostki)
5 łyżek m±ki pszennej
5 jajek
pół szklanki kwa¶nej ¶mietany
łyżeczka cukru waniliowego

do polania: ulubiony jogurt
olej do smażenia

Racuchy serowe - sposób wykonania:

Twaróg mielimy 2-krotnie. Do dużej miski wkładamy/wsypujemy kolejno wszystkie składniki i miksujemy do momentu aż uzyskamy gładk± masę serow±.
Olej rozgrzewamy na patelni, za pomoc± łyżki nakładamy porcje ciasta i smażymy an rumianu z obu stron.
Podajemy polane jogurtem.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []