Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatno¶ci | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które s± zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatno¶ci













Poradnik Kulinarny : Jak przygotować szparagi
Polecam 356 pysznych przepisów.

Komentarze

tytul
1...
| 2014-09-20 18:00 |

kulinarnymen
Ciasto smaczne, ale ja niestety miałem tylko 5 szt. jabłek - to stanowczo za mało, bo mój wypiek był za słuchy. ...
| 2014-09-18 10:51 |

Tytul
sernik lodzi jest super próbowałam zrobić wszystkim bardzo smakowało pozdrawiam
...
| 2014-09-15 17:45 |

Tytul
Moje wafle wyszly mokre I zrobilam dokladnie z przepisu pani Ewy.
...
| 2014-09-12 2:44 |

piotrigosiawrona31
Pyszne mufinki. Swietny przepis. Radzę wypróbować go na ¶więta. Rodzicom i mężowi smakowały. Za 2 lata gdy moja córeczka...
| 2014-08-08 17:23 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem
przepisy Emigrantek

blog
Dorodne Pomidory




Strona główna >> Desery >> Racuchy
Czas Wykonanie 25 minut Porcji 4 Trudno¶ć łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Racuchy serowe - składniki:

70 dag twarogu (3 kostki)
5 łyżek m±ki pszennej
5 jajek
pół szklanki kwa¶nej ¶mietany
łyżeczka cukru waniliowego

do polania: ulubiony jogurt
olej do smażenia

Racuchy serowe - sposób wykonania:

Twaróg mielimy 2-krotnie. Do dużej miski wkładamy/wsypujemy kolejno wszystkie składniki i miksujemy do momentu aż uzyskamy gładk± masę serow±.
Olej rozgrzewamy na patelni, za pomoc± łyżki nakładamy porcje ciasta i smażymy an rumianu z obu stron.
Podajemy polane jogurtem.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []