Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatności | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności













Poradnik Kulinarny : Jak przygotować szparagi
Polecam 355 pysznych przepisów.

Komentarze

tytul
1...
| 2014-08-26 18:05 |

piotrigosiawrona31
Pyszne mufinki. Swietny przepis. Radzę wypróbować go na święta. Rodzicom i mężowi smakowały. Za 2 lata gdy moja córeczka...
| 2014-08-08 17:23 |

tytul
1...
| 2014-08-04 20:39 |

głód uczy
Kojarzyłem nazwę ciasta ale nic więcej, wydało się interesujące bo ma jabłka rozprowadzone wszędzie. Z orzechami wyszło ...
| 2014-07-31 23:07 |

tytul
1...
| 2014-07-31 17:50 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem
przepisy Emigrantek

blog
Dorodne Pomidory




Strona główna >> Desery >> Racuchy
Czas Wykonanie 25 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Racuchy serowe - składniki:

70 dag twarogu (3 kostki)
5 łyżek mąki pszennej
5 jajek
pół szklanki kwaśnej śmietany
łyżeczka cukru waniliowego

do polania: ulubiony jogurt
olej do smażenia

Racuchy serowe - sposób wykonania:

Twaróg mielimy 2-krotnie. Do dużej miski wkładamy/wsypujemy kolejno wszystkie składniki i miksujemy do momentu aż uzyskamy gładką masę serową.
Olej rozgrzewamy na patelni, za pomocą łyżki nakładamy porcje ciasta i smażymy an rumianu z obu stron.
Podajemy polane jogurtem.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []