Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatności | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności













Poradnik Kulinarny : Jak przygotować szparagi
Polecam 350 pysznych przepisów.

Komentarze

babka piaskowa
Z całym szacunkiem Pani Ewo, ale do babki piaskowej dodaje się mąkę ziemniaczaną....
| 2014-04-16 8:10 |

dobre
dobre...
| 2014-03-24 18:52 |

miama
super przepisy dla mojej mamy mnie to
nie kręci....
| 2014-03-24 18:51 |

salatkamwarstwowa ze sledz
do tej salatki dodaje jeszcze 3 ogorki konserwowe ,a buraczki konserwowe ze swojej spizarni
...
| 2014-03-23 17:46 |

Tytul
Kruche ciastka rewelacja. Proste w wykonaniu a za razem smaczne. Polecam...
| 2014-03-19 18:57 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem
Anika gotuje
przepisy Emigrantek
przepisy Agiatis


blog
Dorodne Pomidory


DMCA.com


Strona główna >> Warzywa i owoce >> Przepisy na sałatki
Czas Wykonanie 20 minut Porcji 2 Trudność łatwe Koszt: do 25 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Sałatka z tuńczyka - składniki:

puszka tuńczyka w sosie własnym
5 jajek ugotowanych na twardo
1 puszka kukurydzy
4-6 ogórków konserwowych
1 duża cebula
majonez sól pieprz

Sałatka z tuńczyka - sposób wykonania:

Cebulę drobno pokroić i posolić aby zmiękła.
Tuńczyka i kukurydze odsączyć z zalewy, jajka i ogórki pokroić w kostkę, wszystkie składniki wymieszać ze sobą,dodać majonez, przyprawić do smaku solą i pieprzem.
  • Currently 0.00/5

0.0/5 (0 głosów ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []