Strona główna | Nowy przepis | Logowanie | Polityka prywatności | Kontakt Strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Więcej szczegółów w Polityce prywatności













Poradnik Kulinarny : Jak przygotować szparagi
Polecam 353 pysznych przepisów.

Komentarze

Tytul
robiłam jadłam super ,dzięki za takie przepisy dla pani Ewy....
| 2014-06-22 13:40 |

pycha
pyyyszne, dodjae jeszce pasztetowej do farszu, moze byc kania,pychotka:) lubie bardzo pierogi i moglabym je jadac codzie...
| 2014-06-17 19:55 |

Tytul
Witam! Pieklam pierwszy raz,wyszedl rewelacyjny.Trzeba stosowac sie do przepisu podanego.Napewno polece ten przepis znaj...
| 2014-05-17 23:25 |

Tytul
bardzo ciekawie napisany proces wędzenia;
wędzenie na zimno, na ciepło, na gorąco....
| 2014-05-15 13:36 |

Tytul
sernik wyszedł super! piekę już któryś raz z kolei i mąż zawsze zachwycony, a jest wielbicielem sernika:) Polecam...
| 2014-05-07 14:22 |


Kurcze-sPieczone
Blog MysiaKuchnia
życie jest snem...sen jest życiem
Anika gotuje
przepisy Emigrantek
przepisy Agiatis


blog
Dorodne Pomidory


DMCA.com


Strona główna >> Warzywa i owoce >> Przepisy na sałatki
Czas Wykonanie 15 minut Porcji 4 Trudność łatwe Koszt: do 10 zł Strona zoptymalizowana do drukowania przepisu kulinarnego

Surówka z pora - składniki:

1 por
1 jabłko
troszkę soku z cytryny
pół szklanki śmietany
sól, pieprz

Surówka z pora - sposób wykonania:

Prosta ale bardzo smaczna surówka, idealna do wszelkiego rodzaju dań.
Pora myjemy, zdejmujemy wierzchnią warstwę, obcinamy korzeń i górną, rozczapierzoną część (zieloną). Część pora jaka nam pozostała po tym zabiegu, przekrajamy wzdłuż na 4 części i następnie kroimy w bardzo cienkie paseczki. Jabłko obieramy i tarkujemy na grubych oczkach, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy do pora. Całość doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy śmietanę.
  • Currently 5.00/5

5.0/5 (1 głos ) Zaloguj się by zagłosować

Poleć przepis znajomemu Poleć przepis znajomemu

Ewa | | kulinarne przepisy []