Leczo z cukini

Czas 25 minut Porcji kcal : 76 kalorii/100g Trudność łatwe Koszt: do 10 zł

Leczo z cukinii – składniki:

1 duża cukinia,
1 czerwona papryka
1 żółta papryka ,
2 marchewki,
20 dkg szparagówki,
duży pęczek pietruszki,
50 dkg mielonki tyrolskiej,
mały koncentrat pomidorowy,
20 dkg pieczarek,
2 ząbki czosnku ,
1 duża cebula
leczo z cukinii

Leczo z cukinii – sposób wykonania:

Obieramy i myjemy wszystkie jarzyny na rozgrzany tłuszcz wrzucamy czosnek następnie cebule i resztę jarzyn prócz cukinii.

Dusimy to około 10 minut następnie wrzucamy cukinie przecier doprawiamy do smaku solą i pieprzem smacznego

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *